0
Domaći fudbal

Nemanja Kojic Jelen Superliga, Partizan - Napredak Krusevac, Belgrade Serbia 27.10.2013. (credit: Pedja Milosavljevic / thepedja@gmail.com / +381641260959)

VELIKI POVRATAK U SUPERLIGU: Poznati špic se vraća u srpski fudbal, TSC prvi u redu za Kojića!

Objavljeno: 26.07.21 u 14:53

Iskusni napadač i ljubimac navijača Partizana, ali i rado viđen u čitavoj Srbiji Nemanja Kojić od danas je slobodan igrač.Svi ga pamte po onom sjajnom golu u 146. večitom derbiju, kada je u 90. minutu doneo pobedu crno-belima protiv Crvene zvezde.

01.08.2020. Nis, Srbija, Radnicki Nis, Super liga Srbije FK Metalac(credit image & photo: Vanja Keser/ STARSPORT) Nemanja Kojic

On je, naime, raskinuo saradnju sa albanskim klubom Bilisom, a i pored toga što je bilo priča oko nastavka saradnje, jedan od prototipa modernog napadača, kako je o njemu govorio Marko Nikolić, želi nove izazove.

– Iako je bilo priče oko nastavka saradnje sa dosadašnjim klubom, ali i ponuda pojedinih superligaša, ipak ne ostajem u Albaniji. Stavio sam tačku na još jedno zanimljivo iskustvo u svojoj karijeri. Ponuda ima i iz Srbije, ali pre svega želim da izaberem pravu opciju. Voleo bih da pomognem mladim napadačima koji tek stasavaju jer verujem da mogu mnogo da toga da im prenesem – poručio je Nemanja Kojić.

On je na meti mnogih superligaša, naročito onih za koje je več igrao, ali i timova koji su ostali bez svojih udarnih napadača poput TSC-a, Proletera..

Inače, Nemanja je prethodnih šest meseci proveo u Bilisu, dok je pre toga bio najvažnija karika u Radničkom iz Niša, koji je po njegovom odlasku došao u situaciju da se bori za opstanak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter