1
Evropske lige

Bratislav Zivkovic Serbia’s Luka Jovic Serbia coach Dragan Stojkovic during the FIFA World Cup Qatar 2022 qualification football match between Serbia and Portugal, at the Rajko Mitic Stadium, in Belgrade, Serbia on March 27, 2021. 27.3.2021. Mart 27. 2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

ŠPANCI UDARILI PO LUKI JOVIĆU: Oštro su ga izvređali, da bi potom uzdigli njihovog fudbalera!

Objavljeno: 26.07.21 u 12:17

Teške reči na račun mladog Srbina.

Srpski reprezentativac Luka Jović, pred start nove sezone, ponovo je dobio šansu da se izbori za mesto u Real Madridu. Dolazak Karla Anćelotija rezultovao je okupljanju svih igrača sa ugovorom, koji će se na pripremama boriti za mesto u timu.

Čim je došao u Španiju, počele su oštre kritike tamošnjih medija. Prvo su ga optužili da se ugojio, a novi napadi su usledili nakon prijateljskog susreta sa ekipom Rendžersa. Jović je dobio priliku u startnoj postavi, ali ga je Anćeloti izveo već na poluvremenu. To je primetio kolumnista lista Marka Tomas Ronsero, koji je objavio tekst sa naslovom „Da li je neko video Luku Jovića“, u kome je izneo mnogobrojne kritike na račun srpskog fudbalera.

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije
Srbija v Irska
Luka Jovic
Beograd, 24.03.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Popodne iz kog se ne mogu izvlačiti konačni zaključci, ali je poraz najmanji problem. Ono što je veći je stav dvojice igrača koji potvrđuju Zidanovu odluku koju je doneo prošlog januara. Jović ne shvata Real Madrid dovoljno ozbiljno. Srpski fudbaler je oborio klupski rekord jer je proveo 45 minuta na mestu napadača i nije učestvovao ni u jednom napadu. Bio je nevidljiv, pasivan, iritantan… Lažem, videli smo ga kada je Hadžijev sin napravio faul na njemu, napisao je Ronsero.

Potom je dodao da je do poluvremena Real igrao sa desetoricom igrača, ponovo aludirajući na prethodne reči o lošoj igri Jovića. Priliku je iskoristio i da lukavo pohvali mladog Španca koji je ušao umesto njega.

Real Madrid je igrao sa desetoricom do poluvremena, imao je dovoljno strljenja za njega, a onda je uvek Serhija Aribasa iz mladog tima koji je imao energiju, glad, ono što Jović ne razume, napisao je on.

0
0

1 Komentara

  1. Sve je tacno Jović seta po terenu bez želje za igrom,Vjerujem da ni u Kolibari ne bi imao mjesta u startnih jedanaest.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter