1
Košarka

Spain's national basketball team players Pau Gasol and Pau Ribas applause after European basketball championship, round of 16 basketball match between Spain and Poland on September 12, 2015 in Lille, France (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

PAU GASOL PETI PUT NASTUPA NA OLIMPIJSKIM IGRAMA: ‘Uvek je čast igrati za ovaj tim! Mali Dončić je neverovatan talenat’

Objavljeno: 26.07.21 u 19:43

Iskusni Španac želi da pomogne svom timu!

Prve Olimpijske igre na kojima je zaigrao Pau Gasol bile su u Atini 2004. godine. Čuveni Španac je nakon toga nastupao u Pekingu, Londonu, Riju,a sada igra u Tokiju. Španci su savladali domaću selekciju, a sada ih u nastavku grupne faze očekuju dueli sa Argentinom i Slovenijom.

-Uvek je čast izgrati za ovaj tim, za svoju zemlju. Naročito na Olimpijskim igrama. To je prava privilegija i nagrada za vredan rad. Uživam u svakoj sekundi na parketu – rekao je Pau Gasol.

Španac je kratko prokomentarisao sjajne partije Luke Dončića.

-Gledali smo ga. Taj mali je neverovatan talenat. Ipak, naš sledeći rival je Argentina i samo o njoj mislimo – istakao je legendarni košarkaš.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter