0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Bogata ponuda garantuje pun džep!

Objavljeno: 26.07.21 u 11:00

Za jedan ponedeljak ponuda je odlična. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo -pristojnu kvotu.

18.00 Wisla Krakow – Zaglebie Lubin

U prvom kolu liga izbegavamo da tipujemo fikseve jer je mnogo lakše pogoditi golove. Naročito bi trebalo biti lakše kada igraju dve ekipe koje su devet od poslednjih 10 utakmica ušle u 3+. Nema dalje šta da se priča.

Predlog: UG3+ (1,79)

19.00 Kolubara – Radnik

Svoju prvu utakmicu u prvoj ligi u istoriji kluba Kolubara je glatko izgubila 3-0. Ni njihov današnji protivnik nije pogodio mrežu u prvom meču koji su remizirali sa Metalcem bez golova. I ovde očekujemo malo golova, opreznu igru bez zaletanja. Mogao bi doći i remi u Lazarevcu.

Predlog: UG0-2 (1,63)

18.00 Nizhny Novgorod – Sochi

Prvo kolo Ruske lige i nikada ne bismo tipovali fiks da nije baš ova situacija. Domaćin nije pobedio tri prijateljske i dosta neizvesno ulazi u sezonu. Gosti su pobedili poslednje dve prijateljske i to jake protivnike i to u gostima. Osim toga pobedili su u kvalifikacijama Kešlu iz Azerbejdžana 3-0. Tipujemo dvojku.

Predlog: 2 (2,00)

23.00 Juventude – Chapecoense-SC

Gosti su u situaciji koja se retko viđa u svim ligama na svetu, ne samo u Brazilu. Na prvih 12 utakmica nisu nikog pobedili i imaju samo 4 poena. Koliko god je domaćin u lošoj formi ogromni su favoriti u ovom meču. Bolju šansu za 3 poena neće imati.

Predlog: 1 (2,15)

KUPNA KVOTA 12,55 ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

 ekspres tiket – 6687007

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter