0
olimpijske igre

Tennis-Novak Djokovic Odlazak na Olimpijske Igre Tokyo 2020 Beograd, 20.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NOVAK OTKRIO ŠTA JE BILO KLJUČNO ZA POBEDU: Ne mogu da gledam šta rade Medvedev, Cicipas ili Zverev!

Objavljeno: 26.07.21 u 12:58

Plasirao se u osminu finala.

Srpski teniser Novak Đoković, nastavio se sa sjajnim partijama i na Olimpijskim igrama. On je u drugom kolu bio bolji od Nemca Jana Lenarda Štrufa sa 2:0, a nakon pobede, Đoković je istakao da je zadovoljan i da zna šta je bilo ključno za ovaj rezultat.

Zadovoljan sam kako sam odigrao, bilo je bolje nego u prvom kolu, posebno sa osnovne linije. Krucijalni trenutak meča bio je moj brejk u 10. gemu prvog seta. Poveo sam i posle mi je u drugom bilo lakše, rekao je najbolji svetski teniser nakon pobede.

FOTO: OKS

Novaku će naredni rival biti mladi Španac Alehandro Davidovič Folkina, sa kojim Srbin često zajedno trenira. Đoković je zaključio da sada ne može da gleda šta rade njegovi najveći rivali, već da je samo koncentrisan na sledeći duel.

Dobro se poznajemo, često treniramo zajedno kad sam u Španiji. On je do sada bio “specijalista” za šljaku, ali i ovde igra dobro. Samo mi je sad Fokina u glavi, prioritet je naredni meč, ne mogu da “gledam daleko” i šta rade Medvedev, Cicipas ili Zverev, moji najveći rivali ovde, zaključio je svetski broj jedan razgovor sa novinarima RTS-a.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter