0
Fudbal

FOTO: Privatna arhiva

NAKON STOJKOVIĆA I UROŠ MATIĆ SE SELI U SAUDIJSKU ARABIJU: Brat mi je rekao da poslušam svoj instinkt!

Objavljeno: 26.07.21 u 17:43

Nova stanica u njegovoj karijeri.

Srpski fudbaler Uroš Matić je nakon sezone u azerjbedžanskom Karabagu odlučio da svoju karijeru nastavi u Abi iz Saudijske Arabije. Ugovor je potpisan na dve godine, a Uroš je u razgovoru za HotSport istakao da je prezadovoljan transferom.

Svedoci smo da je tamošnja sve jača i jača. Takođe se dosta fudbalera i trenera sa naših prostora odlučilo na put u Saudijsku Arabiju. Kakva su tvoja očekivanja i da li si zadovoljan transferom?

UM: Prezadovoljan sam što dolazim u dobru ligu. Ima dosta kvalitetnih trenera i igrača. Potpisali smo na 2 godine i zahvalio bih se Zoranu Petroviću na dobroj saradnji. On se potrudio da sve to prođe kako treba.

FOTO: Privatna arhiva

Pored ove Abine, jesi li imao još neke ponude?

UM: Imao sam nekoliko ponuda iz Turske.

Da li si se čuo sa Nemanjom povodom ovog transfera i kako te je on posavetovao?

UM: Naravno da me je brat posavetovao. Rekao je da poslušam svoj instinkt i ja sam odlučio da dođem u Abu pored nekoliko ponuda drugih klubova. Mislim da mogu da napravim lepu karijeru u ovom klubu, zaključio je Uroš Matić razgovor sa HotSportom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter