0
Evrokupovi

Fudbal-UEFA Europe League-First qualifying round, Second leg Kairat (Kazakhstan) v Crvena Zvezda FC Kairat fans supporters flags Almaty, 09.07.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

LOŠA VEST ZA ZVEZDU: Kairat može da računa na najboljeg igrača!

Objavljeno: 26.07.21 u 19:58

Kairat potvrdio da njihov najbolji igrač nije pozitivan na koronavirus i moći će da nastupi protiv Crvene zvezde. 

Crvena zvezda ugostiće Kairat u revanš utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Zbog suspenzije koju ima Zvezda, sa tribina će ih bodriti deca do 14 godina.

Kazahstanski klub se već nekoliko dana nalazi u Beogradu i pripreme za utakmicu obavlja na stadionu Partizana. Povodom nekih informacija da Kairat ima nekoliko zaraženih igrača klub se javno oglasio.

„Povodom nagađanja na društvenim mrežama i u medijima o pozitivnim igračima Kairata, sa žaljenjem obaveštavamo javnost da je golman Stas Pokatilov bio pozitivan na korona virus na testiranju uoči puta u Srbiju. Odmah posle prve utakmice sa Crvenom zvezdom Maki Banjak se izolovao zbog simptoma gripa. Aibol Abiken i Hoze Kante bili su negativni i spremaju se za revanš utakmicu“ – jasni su iz Kairata.

Revanš utakmica odigraće se u sredu od 20:30h.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter