0
Evropske lige

Jurgen Klopp UEFA Champions Legaue football match between Crvena Zvezda and Liverpool in Belgrade, Serbia on November 5. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

JIRGEN KLOP NAJAVIO VELIKI POVRATAK: ‘Virdžil bi mogao da odigra 20 minuta’

Objavljeno: 26.07.21 u 19:30

Liverpul je već dugo veoma oslabljen!

Četvrtak bi potencijalno mogao da bude veliki dan za ekipu Liverpula. Klub iz Engleske igra prijateljsku utakmicu protiv Herte iz Berlina, a Jirgen Klop je istakao da bi Virdžil van Dajk ponovo mogao da izađe na teren.

Holanđanin, kao i njegov kolega Džoe Gomez su već dugo van terena. Virdžil je operisao koleno u oktobru prethodne godine.

-Nisam još potpuno siguran, ali nadam se da bi Virdžil mogao da odigra nekih 20 minuta protiv Herte. Izgleda zaista dobro na treningu, deluje spremno. Isto važi i za Gomeza. Ako utakmicu vidite kao završni deo njihove rehabilitacije, to ima smisla.U svakom slučaju moramo da budemo obazrivi. Iza njih su ozbiljne povrede. Duga je sezona i polako ih pripremamo za nastavak karijere, a ne za prvu utakmicu u sezoni – istakao je iskusni stručnjak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter