0
Evropske lige

Fudbal Jelen Super League season 2014-2015 Crvena Zvezda v Cukaricki Djordje Despotovic Djordje Rakic Darko Lazovic looks dejected Beograd, 11.08.2014. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

DA ME ZVEZDA NIJE POSLALA U KAZAHSTAN, SAD BIH IGRAO ZA REAL MADRID: Srbin sada dominira u Rusiji!

Objavljeno: 26.07.21 u 13:31

Tamo je jedan od najboljih.

Bivši napadač Crvene zvezde Đorđe Despotović se sjajno snašao u ekipi Rubina iz Kazanja. Srpski napadač nije dobio pravu priliku u Crvenoj zvezdi, bio je na pozajmicama u Kazahstanu, pa se svojim odličnim partijama preporučio za transfer karijere.

Fudbal-FK Partizan Zimske Pripreme Season 2020-2021
Partizan v Rubin
Djordje Despotovic (C)
Antalija, 21.01.2021.
foto: Starsportphoto ©

Nakon utakmice u kojoj je njegov tim slavio protiv Spartaka, Despotović je ruskom novinaru rekao da je u karijeri mogao da ostvari mnogo više. Istakao je da nikada nije imao problem sa defanzivcima i da na leđima nije osećao ni Dejana Lovrena, koji je igrao u Liverpulu.

Ovo mi je već treća godina u Rusiji i nikad nisam imao problem sa defanzivcima. Igrao sam protiv Dejana Lovrena, koji je igrao u Liverpulu i uopšte ga nisam osećao da mi je iza leđa. Da me u 22. godini nisu poslali u Kazahstan, igrao bih za Real Madrid. Sad je prekasno, rekao je Despotović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter