3
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

‘BOG NAS NIJE POGLEDAO’: Đorđević iskren nakon poraza!

Objavljeno: 26.07.21 u 09:20

Zaista težak raspored je imala novosadska ‘Stara dama’!

Fudbaleri Vojvodine poraženi su juče na svom stadionu od Partizana, rezultatom 2:0. Strelac oba pogotka bio je izraelski internacionalac – Bibras Natko.

‘Još jedan u nizu derbija, ovaj put bog nas nije pogledao. Dobili smo brz gol, to nam se dešavalo i u pripremnom periodu, ali vraćali smo se u meč. Trgli smo se i danas, trebalo je da budemo malo hrabriji, jer Partizan nas danas nije iznenadio ni sa čim. Ono što smo spremili za danas nismo uspeli da sprovedemo u delu. U drugo poluvreme ušli smo hrabrije, onda smo primili drugi gol na način na koji smo primili, ali i to se dešava. Sve u svemu, generalno ne zameram ništa igračima, takve stvari se dešavaju na veliki utakmicama. Nijanse tada odlučuju, odlučila je naša smušenost u odbrani, da nismo primili taj drugi gol, možda bismo se vratili. U teškom smo ritmu, podići ćemo se i idemo dalje.’ – rekao je trener Vojvodine, Slavoljub Đorđević.

FOTO: FK Partizan

‘Pojačanje će nam biti kada se vrati Mića Vukadinovića. On bi trebalo od ponedeljka da počne da trenira se ekipom i nadam se da će vrlo brzo biti na terenu. Imamo slabu rotaciju, naročito u defanzivi. Kada neko slabije igra, ne možete ga zameniti, ali ne tražim alibi, kada izgubite trener je kriv, a igrači nose pobede. Ja smatram da igrači mogu da igraju na svaka tri dana, bez obzira kakav je raspored, ali su nam potrebna pojačanja i to prava. Rekao sam više puta da neću da dovodimo bilo koga samo tako da bismo rekli da smo se pojačali. Povrede koje su nam se dogodile su mehaničke, čista božija volja, koje nemaju veze sa načinom rada.’ – dodaje mladi stručnjak.

FOTO: FK Partizan

Đorđevićev tim ima svega nekoliko dana da se spremi za naredni duel, koji će biti odigran u Ligi Konferencija.

‘Imamo tri dana da se spremimo, to je dovoljno vremena. Videćemo ko je koliko umoran i da li je još neko povređen, pošto se nekoliko njin požalilo na neke lakše povrede i sada posle utakmice. Sklopićemo tim sa onim što imamo, jer zaista verujem u ove momke. Idemo u sledeći meč sa ovim što imamo. Početak utakmice nam je uvek bitan, ulazimo malo bojažljivo, što je možda malo stvar i psihološke pripreme, ali radićemo i na tome.’

0
0

3 Komentara

  1. Ovog Cergasa hitno na hospitalizaciju. Nesto mu nije dobro,mnogo je zbunjen i dezorjentisan.Dijagnoza:Nathomitis chronica!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter