Novak Djokovic celebrates victory at Roland Garros with family and friends in front of his restaurant "Novak" in Belgrade Serbia, 14.6.2021. foto: Pedja Milosavljevic
in ,

SVI SE SLIKAJU SA NOVAKOM, ALI JE JEDNA REAKCIJA POBEDILA: Nemačka džudistkinja skače od sreće! (VIDEO)

U Tokiju je glavna zvezda.

Srpski teniser Novak Đoković se od dolaska u Japan nalazi pod budnim okom kako medija, tako i sportista. Svedoci smo da su mu takmičari iz raznih zemalja prilazili i tražili da se slikaju sa njim, a nekima je čak držao i predavanje.

Ipak, u moru slika, izdvojila se jedna koju je sa Novakom napravila Đovana Skokimaro, nemačka džudistkinja. Ona je u olimpijskom selu bila zajedno sa koleginicom Martinom Trajdos, koja je objavila snimak nakon uslikane fotografije.

Đovana je krenula da skače od sreće čim se Novak okrenuo, a ovaj video se vrlo brzo proširio društvenim mrežama. Nemačka džudistkinja koja je 2017. godine na EP osvojila srebrnu medalju, nije mogla da sakrije osmeh na svom licu.

FOTO: Instagram/giovanna_sco/Screenshot

Novak Đoković će svoj put ka zlatnoj medalji nataviti upravo protiv njihovog sunarodika Štrufa. Ako ne dođe do promena u rasporedu, duel je na programu u ponedeljak od 7.50, a u slučaju slavlja, Đoković će snage odmeriti sa pobednikom meča MilmanDavidovič Folkina.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

SKANDAL NA OLIMPIJSKIM IGRAMA: Sportista bosanskog porekla koji nastupa za Ameriku optužen za zlostavljanje!

DEJAN SAVIĆ NE PAMTI KADA NAM SE OVO DESILO: Imamo vremena da se čupamo i da nadoknadimo sve!