0
Boks

FOTO: BSS

SRBIJA IMA NOVE ŠAMPIONE U BOKSU: Rogić rešio pitanje pobednika! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 25.07.21 u 22:49

Spektakularan boks u Smederevu, favorizovana Zvezda poklekla.

 

Sombor je novi šampion Srbije!

Bokserski klub Sombor novi je šampion Srbije! Četa Stojana Kneževića, alfe i omege kluba sa severa Srbije, prvi poraz u sezoni nanela je favorizovanoj Crvenoj zvezdi u revanšu finala Superlige u Somboru, a onda grogiranog protivnika dokusurila u nikad neizvesnijoj majstorici u Smederevu – 12:10.

U meču koji je rešio pitanje šampiona Srbije pojačanje novog vladara srpskog klupskog boksa, Igor Rogić, pobedio je Aleksandra Šerifovića.

„Nikada neću zaboraviti ovaj trenutak kada sam sa Somborom postao šampion Srbije u olimpijskom boksu. Hvala svim momcima iz tima, vreme je za slavlje“ – rekao je Rogić, novi junak kluba iz Bačke, odmah posle meča.

Koliko mu je situacija dozvolila, radovao se i Stole sa svojim momcima.

„U utorak sam sahranio oca Milana, ali nisam hteo da ta moja tuga utiče na ove momke. Pogurao sam to u sebi i moji junaci su mi vratili titulom. Hvala im do neba, ali hvala i gradonačelniku Sombora Antoniu Ratkoviću koji je bio večeras ovde s nama i bez čije pomoći u ime grada ne bismo ostvarili ovaj istorijski uspeh“ – izjavio je Knežević.

Medalje i šampionski pehar pobedničkom timu, čija je vedeta bio i Veljko Ražnatović koji večeras nažalost nije mogao da nastupi zbog povrede ruke, podelili su direktor Superlige Marjan Cvetković i Teodora Ostojić ispred Bokserskog saveza Srbije.

Inače, bokserska liga Srbije ove godine održana je na vrhunskom nivou, a pomoć BSS u organizaciji pružili su država Srbija i kompanija MTS. Svi mečevi bili su prenošeni direktno na TV Arena sport.

 

FOTO: BSS

Crvena zvezda Sombor       10:12

JUNIORI

Luka Ranković – Severdžan Gaši    2:0

Vladimir Beriša – Vladica Mišković        2:0

SENIORI

Saša Ivanović – Omer Ametović     0:2

Kristijan Jovanović – Rade Joksimović    2:0

Momčilo Janjić – Semiz Aličić       0:2

Nenad Jovanović – Nazif Sejdi       2:0

Džejlan Toskić – Antonio Biset      0:2

Sandro Poletan – Vladimir Gubaš   2:0

Aleksandar Šerifović – Igor Rogić  0:2

Aleksa Marković – Mađi Jababu     0:2

Kosta Božović – Vladan Babić        0:2

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter