0
Fudbal

OKTAGONBET TIKET DANA: Veoma raznolika ponuda ove nedelje, dobitna kombinacija je spremna!

Objavljeno: 25.07.21 u 11:00

Za razliku od jučerašnjeg tiketa za danas smo spremili samo fikseve. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

13.30 Nurnberg – Erzgebirge Aue

Ovi klubovi su prošle sezone završili sa istim brojem poena, ali ove sezone tipujemo da će domaćin biti mnogo bolje plasiran od današnjeg gosta. Osim toga u međusobnim susretima oba puta je Nurnberg slavio prošle sezone.

Predlog: 1 (1,66)

16.00 Plzen – Mlada Boleslav

Plzen toliko redovno dobija Mladu Boleslav da bi mogli da dobiju ovo i zavezanih očiju. Kvalitetnija ekipa za dve klase i pri tom na domaćem terenu želeće da otvori ovu sezonu kako dolikuje.

Predlog: 1 (1,72)

16.30 Grasshoppers – Bazel

Bazel treba da poželi dobrodošlicu Grashopersu u prvu ligu. Gigant Švajcarskog fudbala je svoje slavne dane imao dosta davno i sada će ih gost vratiti u realnost. Domaćin je imao 4 prijateljske utakmice pred početak sezone i sve 4 izgubio. Ovo je ziher za Bazel.

Predlog: 2 (1,92)

21.00 St. Truiden – Gent

Očekujemo da favorite u Belgiji krenu uspešno sezonu, a to znači da Gent odnese kući 3 poena. U prošloj sezoni domaćin je dobio Gent na svom terenu, a pošto se to dešava toliko retko onda bi bio red da sada padne dvojka.

Predlog: 2 (1,77)

UKUPNA KVOTA 9,70 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 7146318

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter