0
olimpijske igre

FOTO: OKS

NOVAKU SE SVE VIŠE OTVARA PUT KA ZLATU: Dva favorita iz njegovog dela žreba poražena!

Objavljeno: 25.07.21 u 12:14

Na redu je Nemac.

Najbolji svetski teniser Novak Đoković je juče uspešno startovao svoje učešće na Olimpijskim igrama. Srbin je savladao Bolivijca Delijena sa 2:0, a danas su ga dočekale dve dobre vesti.

Iako Novaku trenutno retko ko može da predstavlja pretnju, dobro je kada favoriti završe učešće pre susreta sa srpskim asom. Naime, Andrej Rubljov i Gael Monfis su neočekivano poraženi na samom startu Igara. Prema projektovanom žrebu, ruski teniser je sa Đokovićem trebao da se sastane u četvrtfinalu, ali nije opravdao ulogu favorita protiv Keja Nišikorija.

FOTO: Twitter/OKS

Sa druge strane, Monfis je poražen od Ilje Ivaške sa 6:4, 4:6, 7:5, takođe neočekivano. Tako je još jedan favorit iz Novakovog dela žreba završio učešće na turniru ranije nego što se očekivalo. Đoković će naredni meč igrati protiv Štrufa u ponedeljak od 7.50, osim ako ne dođe do promena u rasporedu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter