1
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

JEDVA SU GA DOVELI, A SADA ĆE TAKO LAKO DA GA SE ODREKNU?: Turci bi da kupuju u Ljutice Bogdana, Zvezdin ofanzivac na izlaznim vratima!

Objavljeno: 25.07.21 u 09:12

Za usluge ofanzivca Crvene zvezde zainteresovan je turski klub.

U prethodnom zimskom prelaznom roku, ekipa srpskog šampiona za Filipa Falka platila je 1.200.000 evra. On je tada iz Lećea stigao u Ljutice Bogdana, a sada, šest meseci kasnije, Italijan se nalazi na izlaznim vratima Marakane.

FOTO: Starsport

Falko se nije naigrao u crveno-belom dresu, otkako je stigao u Crvenu zvezdu, odigrao je svega 365 minuta, a u ovoj sezoni je svega 19 minuta proveo na terenu. To je posledica velike konkurencije koju crveno-beli imaju u napadu.

Kako stvari stoje, Falko bi vrlo lako mogao da napusti glavni grad Srbije, pošto je za njega zainteresovan turski klub, Altaja. Italijan nije jedini na radaru povratnika u elitni rang turskog fudbala, ali zbog statusa među crveno-belima je najinteresantniji.

Filippo Falco Falko FK Crvena Zvezda promocija 2.2.2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Ako je verovati turskim medijima, uprava Altaja je već krenula u realizaciju dovođenja Falka već u ovom prelaznom roku, mada za sada nikakva konkretna ponuda nije stigla na Marakanu. Ekipa srpskog šampiona svakako može da računa na obeštećenje jer Falko sa klubom ima ugovor do 2023 godine. njegova tržišna vrednost pre nešto više od mesec dana iznosila je 3.500.000 evra.

0
0

1 Komentara

  1. A kreće prodaja Zvezdinih igrača u pričama portala HotSport. Ako je neko zainteresovan za Falka ne znači i da će biti prodan.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter