0
Košarka

FOTO: KSS

EVO KADA KOŠARKAŠICE KREĆU BORBU ZA ZLATO: Srpkinje su šampionke Evrope, na OI ih se svi plaše!

Objavljeno: 25.07.21 u 13:30

Svi ćemo navijati za njih.

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije će svoje učešće na Olimpijskim igrama početi u ponedeljak od 10.20. Prvi rival izabranicama Marine Maljković biće Kanada, protiv koje će srpske košarkašice definitivno tražiti osvetu za poraz u Riju. Tada je naša selekcija imala čak 18 poena prednosti, ali su kanađanke preokrenule rezultat i slavile sa 71:67.

Očekujem da će to biti teška utakmica. Mi smo spremne i želimo da damo sve od sebe. Znamo da je Kanada ekipa koja igra 40 minuta jako i do poslednjeg trenutka ne odustaju, tako da mislim da će ključna stvar biti da naš fokus bude sve vreme na visokom nivou, rekla je Tina Krajišnik pred prvi duel na Olimpijskim igrama.

Reprezentacija Srbije Zene Women’s Eurobasket, docek. Beograd, Srbija in Belgrade Serbia, 28.6.2021. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Pored Kanade, Srbija će se u grupi A boriti sa Južnom Korejom i Španijom. Ivon Andreson je pred debi na OI istakla da očekuje utakmicu u brzom ritmu, kao i da su devojke spremne za veliku borbu.

Biće to veoma izazovna utakmica za nas. One igraju fizički vrlo snažno, agresivne su i u odbrani i u napadu. Očekujem da će utakmica biti u veoma brzom ritmu. Mi smo navikle na to i spremne smo za veliku borbu, zaključila je Ivon Anderson.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter