5
Domaći fudbal

Vladimir Stojkovic Partizan - Dunajska Streda DAC UEFA UECL Europa Conference League 22.7.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

STOJKOVIĆ ODLAZI, NEKO DRUGI ĆE MORATI DA STANE NA GOL: Evo ko će biti novi prvi golman Partizana!

Objavljeno: 24.07.21 u 19:16

Izgleda da će to biti on.

Odlazak Vladimira Stojkovića, prvog golmana Partizana, dočekan je spremno u klubu iz Humske. Kapiten crno-belih potpisaće ugovor sa Al Feihom koju trenira Vuk Rašović, a odmah nakon što se čulo za ovu vest, postavilo se pitanje ko će biti novi prvi golman u ekipi Aleksandra Stanojevića.

Kako prenosi MozzartSport, mladi Aleksandar Popović će dobiti prednost u odnosu na Nemanju Stevanovića, pa će upravo on stati na gol protiv Vojvodine. Popović je dobio poverenje od stručnog štaba, iako je Stevanović nekoliko puta sjajno menjao Stojkovića.

goalkeeper Aleksandar Popovic
Fudbal-Super League Season 2020/2021
Proleter v Partizan
Novi Sad, 29.04.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Aleksandar Popović je rođen 29. septembra 1999. a karijeru je počeo u Slobodi iz Užica. Tu ga je primetio Partizan, pa je u sezoni 2017/18 bio na kaljenju u Teleoptiku. Mladi Popović će sada dobiti znatno teži zadatak, pošto u Humskoj trenutno ne razmišljaju o angažovanju novog čuvara mreže.

0
0

5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter