2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STANKOVIĆ ISKREN: ‘U sredu da uradimo sve, samo da prođemo!’

Objavljeno: 24.07.21 u 23:37

‘Tesna’ pobeda za Crvenu zvezdu!

Na stadionu ‘Rajko Mitić’ gostovala je ekipa lučanske Mladosti, koja je propisno namučila Crvenu zvezdu. Srpski šampion je slavio minimalnim rezultatom, a pogodak je postigao Mirko Ivanić.

‘Teška utakmica, još uvek tražimo formu i ritam. Stil ekipe Mladosti je igra „jedan na jedan“ po celom terenu, dok se oslobodimo markiranja i pritiska protivničkih igrača… Stvorili smo par šansi i mogli smo sigurno da postignemo još koji gol. Ovakve utakmice se dobijaju sa malo većom gol razlikom. Drago mi je zbog momaka, svi zajedno tražimo formu i ritam. Trebalo bi da kliknemo, da to izgleda kako treba. Vidim po igračima da ima dosta tenzije i emocije. Momci mnogo žele, shvataju momenat koliko je važno i znam da će biti pravi u sredu.’

FOTO: FK Crvena zvezda

O podršci navijača, rekao je:

‘Još treba da se naviknemo na navijače, ali kada je teško znam da su oni uz nas. Mnogo je lakše igrati kada ti neko daje vetar u leđa, kao i kada je tu uz tebe. Tako da u sredu baš uz pesmu navijača, moramo da uradimo sve da bi prošli u dalju rundu.’

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

2 Komentara

  1. Verujem da si gledao utakmicu Voždovac-Proleter (2:1) i da si video kako igra mladi ofanzivni vezista Voždovca Ivan Milosavljević (2000. godište)?! On ti je tu bio pred nosem celo vreme ali ti ga nisi video, jer nisi zainteresovan za domaće igrače! Ti njih ne vidiš od buljuka sporih afričkih “kapitalaca”veoma oskudnog znanja! Taj Milosavljević je brz i odličan tehničar a uz to vrlo mlad! Tek mu je 21 godina! Godišnja plata Milosavljevića je na nivou jedne mesečne plate sporih afričkih “kapitalaca” Sanoga, Kange ili Mohamada Bena. Da imamo u timu jednog brzog Milosavljevića protiv Kairata možda bi smo ih pobedili, ovako sa sporim Afrikancima, specijalistima za povratne pasove, mrka kapa! Ne verujem u ovakvu Zvezdu!

    0
    0
    Odgovori
    • Ko si, pojma nemam, ali znam da navijac nisi. Placen si da iznosis ove debilne stavove koji veze sa fudbalom nemaju. Kanga je najbolji i najkorisniji igrac Zvezde. Igra bez njega ne postoji, nema drugog plejmejkera u Zvezdi. Katai je majstor, ali nije organizator igre. Predstavljas se pod 10 razlicitih nadimaka i vrtis istu pricu jos od vremena Grofa Bozovica. Niko normalan osim tebe ne veruje u gluposti koje pises, svi znaju sta su stranci doneli Zvezdi. Donald, Le Talek, Kanga, Marin. Bilo je i teskih promasaja i bice i u buducnosti, ali domacih igraca sa potrebnim osobinama koji ce pritom biti pristupacni, nema. Kad god se pojavi mlad igrac koji ima ozbiljan kvalitet (a to se nazalost retko desava), taj ne kosta ispod 4-5 miliona evra, a to nijedan nas klub ne moze da plati. Proslo je vreme kada su Zvezda i Partizan mogli masovno da kupuju sve sto valja u Srbiji.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter