FOTO: OktagonBet
in ,

OKTAGONBET TIKET DANA: Ligaški fudbal se polako vraća!

Odlična subota u kojoj mnoge lige startuju. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo -pristojnu kvotu.

13.30 Darmstadt – Regensburg

U “lanč tajmu” što bi rekli englezi svoju prvu utakmicu u ovoj sezoni igraju dva kluba koji se dobro poznaju. Ovde ne bi bila nikakva ludost igrati kec na Darmštad koji je imao odličnu prošlu sezonu i završio kao 7. sa pet vezanih pobeda. Regenzburg se borio za opstanak i uspeo u tome. Borba za opstank ih čeka i ove sezone. Iz predostrožnosti prvog kola tipujemo golove.

Predlog: UG3+ (1,71)

 

16.00 Jablonec – Ostrava

Ostrava je redovna mušterija Jabloneca. Ako biste tražili kada su ih poslednji put pobedili na ovom terenu morali biste ići sve do 2006. godine. Inače u prvom kolu preferiramo tipovanje na golove, a ne fikseve ali ovo se moralo ispoštovati.

Predlog: 1 (1,99)

 

18.00 Aalborg – Midtjylland

Evo i jedine lige na tiketu kojoj ovo nije prvo kolo. Drugo je. Pošteno smo promašili kec na današnjeg gosta u prošlom kolu zato sada izbegavamo ii demo na golove. Alborg je jedna ozbiljna ekipa koja može da se nosi sa drugim konkurentom za titulu, nakon Kopenhagena.

Predlog: UG3+ (1,72)

 

18.30 Kortrijk – Seraing

Kortijk je dve klase iznad svog današnjeg rivala i plus imaju domaćinstvo. Sve je jasno. Nisu se do sada mnogo sretali jer gosti nisu igrali elitni rang. Samo pre dve godine u kupu kada ih je Kortijk lagano zbacio čak i u gostima.

Predlog: 1 (1,80)

 

KUPNA KVOTA 10,54 ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

 

ekspres tiket – 5425133

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

PETE ISPAO NA SAMOM POČETKU: Panajotis ubedljivo slavio protiv srpskog stonotenisera!

MIKECU SLEDI NOVČANA NAGRADA I SPORTSKA PENZIJA OD DRŽAVE: Evo koliko će dobiti osvajač srebrne medalje!