0
olimpijske igre

FOTO: STARSPORT

NOVAK PONOVO POKAZAO ZBOG ČEGA JE NAJVEĆI: Otišao kod rivala u svlačionicu, ovaj odmah otkrio šta se desilo i šta mu je poklonio! (FOTO)

Objavljeno: 24.07.21 u 15:00

Bez imalo problema, Novak Đoković je prekočio prvu prepreku na teniskom olimpijskom turniru, u vidu Uga Delijana.

Meč se igrao po neverovatno teškim uslovima, na koje se Novak žalio, a posle pobede na Delijenom, oduševio je svog rivala.

O tome je teniser iz Bolovije pisao na drušvenim mrežama, uz objavu zajedničke fotograafije i majice koju mu je Đoković poklonio.

– Ima dana za koje nikada ne želite da se završe i ovo je za mene jedan od njih. Igram tenis 25 godina i ceo život sam se borio da dođem do Olimpijskih igara. Onaj odgore mi je dao priliku da se plasiram i zaigram protiv najboljeg na svetu, da mu kažem ono što sam mu rekao na kraj, napisao je Delijen, misleći na razgovor dvojice tenisera na mreži posle meča.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Hugo Dellien (@hugodellien)

Đoković je kao veliki šampion, ispunio želju svog rivala.

– On je na kraju on došao do mene i dao mi ovaj prekrasan poklon za koji sam ga zamolio kako bih imao uspomenu na najvažniji dan u mojoj profesionalnoj karijeri. Šta da kažem? Hvala ti Novače što si ovaj dan učinio još posebnijim za mene. Želim da sve što sam ovih dana doživeo bude primer za nas u Boliviji da počnemo da verujemo i da radimo stvari na pravi način, kako bi sportisti mogli da ispune svoje ciljeve i snove, dodao je on.

Na kraju je imao emotivnu poruku za sve svoje sunarodnike i za svoju državu.

– Verujem da su ovi momenti u kojima Bolivijci uživaju, a to su momenti kada smo svi zajedno. Da ne zaboravimo, sport nas spaja, a Boliviji to treba. Volim te Bolivijo, završio je Delijen.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter