0
olimpijske igre

Tennis-Novak Djokovic Odlazak na Olimpijske Igre Tokyo 2020 Beograd, 20.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NOVAK ĐOKOVIĆ PROGOVORIO O MILANU I IBRAHIMOVIĆU: ‘Ja sam uvek njihov navijač! Ibra ima balkanski mentalitet'(VIDEO)

Objavljeno: 24.07.21 u 23:25

Nole je glavna zvezda u Tokiju!

Od samog starta Olimpijskih igara na društvenim mrežama se može videti veliki broj fotografija i video snimaka na kojim drugi sportisti prilaze Novaku Đokoviću i žele da se upoznaju sa najboljim igračem u istoriji tenisa.

Nole je danas ostvario novi uspeh i plasirao se u drugu rundu na Olimpijskom teniskom turniru. Tokom dana je odgovorao na veliki broj novinarskih pitanja, a dotakao se i FK Milan, kao i Zlatana Ibrahimovića.

– Ja sam uvek njihov navijač i nadam se da će “rosoneri” igrati dobro u Ligi šampiona, kao i u Seriji A. Ibra je sjajan prijatelj, neverovatan ratnik, fenomenalan šampion, podigao je visoke standarde za sve i izašao je kao pobednik nakon velikog broja povreda. On ima balkanski um i balkanski mentalitet – istakao je Đoković

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter