5
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

‘IZNESITE STAV, ALI ONDA BODRITE PARTIZAN’: Stanojević otvoreno o tuči navijača na istoku – ‘Razočaran sam!’

Objavljeno: 24.07.21 u 12:42

Fudbaleri Partizana uspesno su započeli put ka grupnoj fazi Lige konferencija jer su u drugom kolu kvalifikacija, u prvoj utakmici na svom terenu savladali minimalnim rezultatom Dunajsku Stredu.

Pred revanš sa ovim timom, crno-beli će u nedelju odigrati derbi drugog kola Superlige Srbije, protiv Vojvodine u Novom Sadu.

head coach Aleksandar Stanojevic
Fudbal-UEFA Conference League Season 2021/2022-FK Partizan v DAC Dunajska Streda (Slovakia)
Novi Sad, 22.07.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Međutim, meč protiv Slovaka u Evropi su obeležile nemile scene s tribina, gde se mogla videti tuča određenog broja navijača na istoku, koju je prokomentarisao i trener Partizana Aleksandar Stanojević.

– To je jedna izuzetno opipljiva tema, bojim se da ne budem loš shvaćen, ali meni se lično nije svidela atmsofera, lično sam bio razočaran dešavanjima na stadionu. Moja želja je da nas bodre za Partizan, desila se ta tuča, nije bila podrška poput one koja je bila u Novom Sadu. Ja ću uvek izneti svoj stav, što i treba uraditi u nekom trenutku i treba izneti stav, ali onda podržite ekipu, izjavio je trener Partizana, Aleksandar Stanojević, pa dodao:

– – Nama je potrebno da navijači u svakom momentu budu uz nas, kao što je bio slučaj protiv Proletera. Iako su i tada izneli svoj stav, ali voleo bih da budu uz nas, da nas podrže. Sem poslednjih 10 minuta protiv Strede, gde su nam navijači dali vetar u leđa, i pevali ‘Partizane napadaj’, to je ta energija koja nam treba, zato ponavljam, mnogo nam je važna podrška, pomozite nam da se borimo. Ako treba da kažete stav, recite ga kao u Novom Sadu, ali ipak se fudbal igra zbog nas, bodrite nas, to je naša najveća želja, zaključio je Stanojević.

0
0

5 Komentara

  1. Pokušavam da shvatim trenera Partizana, srednji red u defanzivi je toliko porozan, uporno bira igrače koji su trkački spori, Pantić je već standardan, ne znam na osnovu kojih kriterijuma, Jojiču često fali busola, Zdjelar često kiksira, uglavnom ste prvaci u u vraćanju lopte golmanu, i od koga ste to videli…..

    0
    0
    Odgovori
  2. Ko si ti da kazes da se iznese stav? Ja kao navijac Partizana Smatram da to treba da odes sa klupe i ovi sto su te doveli. Sramotno je i velika sramota sta ti radis(Moreira, Sadik, Suma itd.) a igraju ti crkotine od igraca miljković, jojic, obradović, sad ce popovi da ti bude prvi golman, SRAM TE BILO samrok-stanoje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter