0
Košarka

FOTO: fiba.com

GRIN JASAN: Motiv više da osvojimo zlato!

Objavljeno: 24.07.21 u 19:13

Drejmond Grin bez dlake na jeziku!

Muška košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država je zasigurno jedna od najzanimljivijih ekipa na Olimpijskim igrama, a uz to su i glavni favoriti za zlatnu medalju. Jedan od najiskusnijih njihovih igrača Drejmond Grin, dao je izjavu u kojoj je posebno pohvalio nekoliko igrača.

Imam mnogo poštovanja prema igračima koji su održali reč i pojavili se u Tokiju – tu pre svega mislim na Krisa Midltona, Džrua Holideja i Devina Bukera. To su trojica profesionalaca, izuzetno takmičarsko nastrojenih momaka. Njima ovo znači, zato su i došli.’ – rekao je Grin.

Ova tri pomenuta igrača su finalnu seriju NBA lige završili nekoliko sati pre putovanja avionom u Tokio na Olimpijske igre.

‘Vrlo lako su mogli da kažu da su sada završili plej-of i da im se ne igra više. Kris i Džru su osvojili titulu, mogli su da kažu da žele odmor. To je još jedan dodatni motiv – treba i zbog njih više da se trudimo da na OI osvojimo zlatnu medalju.’ – dodao je košarkaš Golden Stejt Voriorsa.

Drejmond Grin je sa reprezentacijom SAD osvojio zlatnu medalju u Riju 2016. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter