0
Boks

FOTO: BSS

VELIKO IZNENAĐENJE U SOMBORU: Domaćin savladao Crvenu zvezdu!

Objavljeno: 23.07.21 u 23:14

Sombor s Ražnatovićem napada titulu u  Smederevu!

Hit sezone Bokserski klub Sombor slavio je na spektaklu održanom na gradskom trgu Svetog Đorđa u gradu na severu Srbije i izjednačio u finalnoj seriji protiv favorizovane Crvene zvezde na 1:1. Nakon poraza od 14:8 u Ljutice Bogdana pre dva dana, večeras su momci Stojana Kneževića pred domaćom publikom zasluženo trijumfovali sa ubedljivih 18:4 i na taj način izborili majstoricu koja je na program u nedelju u Smederevu!

Interesantno je da su Somborci slavili bez udarne pesnice – Veljka Ražnatovića, koji je u trijumfu u sredu protiv Milutina Stankovića na Marakani lakše povredio ruku, ali će biti spreman za majstoricu.

FOTO: BSS

– Stručni štab i ja smo procenili da je bolje da odmorim večeras, kako bih bio fit za nedelju. Cela sezona je stala u taj jedan meč. Poslednji atom snage ćemo da damo u Smederevu ovi momci i ja kako bismo u Sombor doneli titulu šampiona naše Srbije – u dahu je posle velikog slavlja u Somboru rekao Ražnatović, koji je, očekivano, bio uz svoje saborce tokom drugog meča sa crveno-belima i bodrio ih pored ringa. Njega i BK Sombor pozdravili su navijači predvođeni Fondacijom Junak koji su uz bakljadu razvili i zastavu sa likom Veljkovog oca Željka Ražnatovića Arkana.

Inače, bokserska liga Srbije ove godine održana je na vrhunskom nivou, a pomoć BSS u organizaciji pružili su država Srbija i kompanija MTS. Svi mečevi bili su prenošeni direktno na TV Arena sport.

Sombor – Crvena zvezda 18:4
JUNIORI
Gaši Severdžan – Luka Ranković 2:0
Vladica Mišković – Dženis Vanić 2:0
SENIORI
Omer Ametović (BK Sombor) 2:0 (pobeda bez borbe)
Rade Joksimović – Saša Ivanović 2:0
Semiz Aličić – Miroslav Ivanović 2:0
Nazif Sejdi – Radovan Jovanović 0:2
Antonio Biset – Ognjen Vujičić 2:0

Vladimir Gubaš – Uroš Simjonović 2:0
Igor Rogić – Aleksandar Šerifović 0:2
Mađi Jababu – Kosta Božović 2:0
Vladan Babić (BK Sombor) 2:0 (pobeda bez borbe)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter