0
Evrokupovi

Kaitar - Crvena Zvezda foto: STARSPORT

VELIKI PEH ZA KAZAHSTANCE: Kairat stiže u Beograd bez bitnog igrača, povredio se pred odlučujuću bitku!

Objavljeno: 23.07.21 u 10:07

Propustiće revanš u Srbiji.

Fudbaleri Kairata su u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za iznenadili srpskog šampiona Crvenu zvezdu sa 2:1. Izabranici Dejana Stankovića se nisu pokazali na ovom susretu u Kazahstanu, gde je Kairat bio dosta motivisaniji.

Ipak, samo dva dana nakon pobede, stižu loše vesti za kazahstanski tim. Jedan od njihovih najboljih fudbalera Gafuržan Sujimbaev će zbog povrede morati da propusti revanš susret koji se igra u Beogradu.

Kaitar – Crvena Zvezda foto: STARSPORT

Ne mogu rečima da pišem kako se osećam. Tužno je što sam se povredio u vrlo važnom momentu. San mi je bio da igram na evropskoj sceni, ali se nije ostvario. Ipak, siguran sam da će naš tim da uspe. A ja ću se vratiti još jači, rekao je Sujimbaev.

Crvena zvezda je prema kladionicama u drugoj utakmici apsolutni favorit. Oktagonbet na pobedu crveno-belih nudi kvotu 1.45, dok je kvota na nerešen ishod 4.40. Ipak, ako mislite da Kairat može do novog iznenađenja i pobede, ponuđena je kvota 6.40.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter