0
Auto Moto

(190902) -- SPA-FRANCORCHAMPS, Sept. 2, 2019 (Xinhua) -- Lewis Hamilton of Mercedes drives during the Formula 1 Belgian Grand Prix at Spa-Francorchamps Circuit, Belgium, Sept. 1, 2019. (Xinhua/Zheng Huansong)

U FORMULI 1 SE NE SMIRUJU STRASTI: Čelnici prete kaznama!

Objavljeno: 23.07.21 u 14:06

Posle incidenta na trci Formule 1 u Silverstonu između Hamiltona i Ferštapena straste se ne smiruju. 

Šef Mercedesa Toto Volf je tokom prekida posalo imejl direktoru trke Majku Maziju u kojem objašnjava kako njegov vozač nije kriv, posle čega je dobio poziv da dođe do direkcije trke. Odmah je isto učinio i šef Red Bula Kristijan Horner, koji je želeo da bude siguran da će nadležni uzeti u obzir i izvešaj njegovog tima o incidentu.

„Ako imamo incident, pozovemo sve timove i vozače da dođu. Tako je bilo u Monci prošle godine. Tokom pauze, ta mogućnost postoji“- izjavio je Mazi.

Međutim, izgleda da je Majk Mazi promenio svoje mišljene i upozorio timove da neće tolerisati ishitrene posete direkciji trke. Kršenjem novog pravila timovi će se suočiti sa sankcijama prema članu 12.2.1. Kazne idu čak do diskvalifikacije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter