0
Kladionica

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Počinju mnoge lige u Evropi, spremili smo pravu poslasticu za vas!

Objavljeno: 23.07.21 u 11:00

Mnoge lige počinju i sklapanje tiketa postaje pravo zadovoljstvo. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

20.30 Schalke – Hamburger SV

Potpuno neverovatna situacija u Nemačkoj da su sva fudbalska giganta ove zemlje sada u drugoj ligi. Šalke je upravo ispao sramotnom sezonom u Bundesligi, a HSV se ponovo nije vratio kao i prethodnih godina. Prvo je kolo, rano je za fikseve. Neka idu golovi.

Predlog: GG3+ (1,92)

20.30 Sturm Graz – Salzburg

Aktuelni šampion u prvom kolu gostuje u Gracu i toliko je veliki favorit da smo morali pojačati golovima. Ova sezona u Austriji očekujemo da bude kao i svaka druga sa potpunom dominacijom Salzburga.

Predlog: 2&G2+ (1,74)

20.30 Lech Poznan – Radomiak Radom

Prvo kolo Ekstraklase deluje da donosi jednu veliku “siguricu”. U Poznanj dolazi ekipa Radomiaka koja će se grčevito boriti za opstanak i koja po kvalitetu ne može da parira domaćinu. Ide čist kec bez ikakvih dodataka da ne komplikujemo.

Predlog: 1 (1,58)

20.45 St. Liege – Genk

Počinje i Belgijska liga poznata po tome što se odbrana igra slabije. Već u prvom kolu imamo odličan meč između Standarda i Genka. Suludo bi bilo ovde prognozirati bilo šta osim golova i to mnogo njih. Ovo se može probati i 4+ ili čak 5+.

Predlog: GG3+ (1,99)

UKUPNA KVOTA – 10,50 ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!
*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 4632614

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter