0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIŠLIJE PREDSTAVILE POJAČANJE: U Radnički stigao rerpezentativac Severne Makedonije, koji se ‘kalio’ u Hrvatskoj!

Objavljeno: 23.07.21 u 18:44

Novo lice stiglo na ‘Čair’…

Novi fudbaler niškog Radničkog je Todor Todoroski (22). U pitanju je igrač koji je prošao sve mlađe reprezentativne selekcije Severne Makedonije, a za onu do 21 godine upisao je 19 nastupa.

Todoroski je polivalentni bek, koji podjednako dobro igra i na desnoj i na levoj strani terena. Ugovor je potpisao danas i odmah se stavio na raspolaganje treneru Aleksandru Stankoviću.

FOTO: FK Radnički Niš

Tokom karijere je nastupao za Vardar, Metalurg, te hrvatske klubove Osijek i Šibenik.

-Drago mi je što sa dobio priliku da igram za klub kao što je Radnički. Znam njegovu bogatu istoriju, ljudi koji ga sada vode su mi predstavili plan i ambicije za budućnost i nije mi bilo teško da donesem odluku da dođem u Niš. Spreman sam da odmah pomognem i očekujem da budem u konkurenciji već za meč protiv Napretka. Po vokaciji sam desni bek, ali moram da naglasim da sam polovinu utakmica u svojoj profesionalnoj karijeri odigrao na poziciji levog beka, tako da mogu da budem od koristi na oba mesta. Moji ciljevi u Radničkom su da se izborim za startnu postavu, da pomognem klubu da ostvari zacrtane ciljeve, a želim i da se igrama ovde nametnem selektoru Severne Makedonije i da se nađem na spisku reprezentacije već za septembarske utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru, izjavio je Todoroski.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter