0
Fudbal

(191218) -- DORTMUND, Dec. 18, 2019 (Xinhua) -- Jadon Sancho of Dortmund celebrates after scoring during a German Bundesliga match against Leipzig in Dortmund, Germany, Dec. 17, 2019. (Photo by Joachim Bywaletz/Xinhua)

KONAČNO: Posle godinu dana završena transfer saga! (FOTO)

Objavljeno: 23.07.21 u 14:28

Džejdon Sančo napokon u dresu Mančester junajteda. 

Klub iz Mančestera pokušavao je prošle godine da dovede talentovanog napadača, poslali su nekoliko ponuda, ali nisu uspeli da sklope dogovor sa čelnicima Borusije iz Dortumnda. Očekivalo se da će možda pokušati da ga dovedu u zimskom prelaznom roku, međutim to se nije dogodilo.

Priča o Sančovom prelasku na „Old Traford“ provlačila se kroz celu prethodnu sezonu, navijači su bili besni što mladi Englez nije doveden. Lični uslovi sa igračem nisu bili problem, ali cena koju je Borusija tražila činila se prevelikom za mančesterski klub.

Napokon, posle mnogo pregovaranja i poslatih ponuda sklopljen je dogovor između dva kluba. Navijači Junajteda će imati priliku da gledaju mladu zvezdu već sutra na prijateljskoj utakmici protiv KPR.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Manchester United (@manchesterunited)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter