0
Fudbal

Nemanja Jovic (L) Fudbal-UEFA Conference League Season 2021/2022-FK Partizan v DAC Dunajska Streda (Slovakia) Novi Sad, 22.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

JOVIĆ ŽALI ZA PROPUŠTENIM ŠANSAMA: „Moglo je da bude mnogo ubedljivije“!

Objavljeno: 23.07.21 u 14:59

Posle minimalne pobede Partizana oglasio se mladi Nemanja Jović. 

Pobedu i prednost od 1:0 za Partizan obezbedio je Lazar Marković golom u 19. minutu igre. Ostaje žal za propuštenim prilikama, a o tome je govorio krilni igrač kluba iz Humske.

„Pre svega čestitam momcima na pobedi, koji su od prvog momenta ušli dobro i agresivno u igru. Čestitam ujedno i stručnom štabu i upravi na našoj prvoj pobedi na stadionu i dobrom startu čitave sezone. Naravno, krivo mi je sa druge strane zbog mnogo propuštenih šansi, jer je moglo da bude mnogo ubedljivije kako bismo rasterećenije otišli za Slovačku. Sto se mene lično tiče, jako mi je krivo što nisam postogao gol,i zahvaljujem se šefu Stanojeviću na rečima podrške i strpljenju koje ima za mene.Nadam se da ću se iskupiti u revanšu utakmice“ – izjavio je Jović.

Takođe očekuje da će stadion do kraja sezone biti maskimalno popunjen.

„Prvi put igram na našem stadionu, pred našim navijačima i zaista je osećaj fantastićan kad je stadion pun.Naravno,nije sav kapacitet bio moguć, ali je za mene ovo bilo nešto posebno! Zaista želim da igram što vise ovakvih utakmica.Što se tiče ekipe Dunajske Strade, oni su solidan protivnik, igraju grub fudbal, nadam se i mislim da ćemo da prođemo dalje, zaslužujemo to…“- zaključio je podmladak Partizana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter