2
Domaći fudbal

Delije Sever Navijaci Sport Fudbal Crvena Zvezda Rad Beograd Srbija 24.5.2009. photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

‘DELIJE’ PONOVO ZOVU: Sprema se spektakl na ‘Marakani’, navijači jednu stvar moraju da ispoštuju!

Objavljeno: 23.07.21 u 20:15

U okviru drugog kola Superlige Srbije, Crvena zvezda će na svom stadionu dočekati Mladost iz Lučana.

U novu sezonu ekipa srpskog šampiona nije ušla onako kako je zamislila, nakon dve utakmice, jedne u prvenstvu, druge u kvalifikacijama za Ligu šampiona, crveno-beli su zabeležili dva remija. Priliku za ‘popravni ispit’ imaju sutra, kada će na Marakani ugostiti ekipuz iz Lučana.

Kao i u prvom kolu, izabranici Dejana Stankovića imaće podršku sa tribina. Međutim, tako neće biti za šest dana, kada crveno-beli igraju revanš sa Kairatom. Tada će kapije na ‘Marakani’ biti otvorene samo za decu do 14 godina, školarce i polaznike škola fudbala.

Delije Sever Crvena Zvezda – Proleter proslava titule, titula, pehar, Superliga, Super liga, Beograd, Srbija,  foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Iz tog razloga, navijači sa severne tribine pozivaju sve simpatizere da u subotu od 21 čas dođu na naš najveći stadion odeveni ili u crvene ili bele majice. U zavisnosti od toga ko koju majicu bude obukao na severu biće smešten u određeni sektor. Tako će da se dobije koreografija bez kartona, balona i traka.

0
0

2 Komentara

  1. Samo bez nepotrebnih i uvredljivih skandiranja, nemoj slučajno da se ugledate na ružne, prljave i zle grobare, ,vi ste nebeska civilizacija,,,,jedino što sto ste Srbi ganci,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter