3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘DA STAVIM TAČKU NA REKLA-KAZALA PRIČE’: Stanković konačno progovorio o Degenekovom statusu – ‘Niko mi ne sastavlja tim!’

Objavljeno: 23.07.21 u 16:45

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković govorio je o statusu štopera Miloša Degeneka.

Reprezentativac Australije je bio nezamenljiv u poslednjoj liniji šampiona Srbije, a na početku sezone nije dobio ni minut. Zbog toga se navijači pitaju šta je sa njim, pogotovo nakon lošeg starta sezone, remija i poraza, a situaciju je pokušao da objasni trener Dejan Stanković.

On je poručio da nema problem sa Degenekom i da je premešten na klupu čisto iz sportskih razloga.

– Vidim da se dosta priča o Milošu, koji je fenomenalan momak i profesionalac. Iako nije sada u prvom planu ne znači da neće biti. Stavio bih tačku na rekla-kazala priče da imam problem s njima. Kako mogu da imam lični problem s nekim. Normalno je da je svaki igrač nezadovoljan na klupi. I meni se isto dešavalo, pa bih ‘pobio sve’. To je sportsko nezadovoljstvo. Doneo sam sportsku odluku, Degenek pošteno radi i ja stojim iznad svojih odluka, rekao je Stanković.

FOTO: STARSPORT

Trener Crvene zvezde je naglasio da isključivo on sastavlja tim.

– Meni niko ne govori šta da radim i kako da radim. Niko nikad nije rekao da se stavi ovaj ili onaj. Pričamo o tome, projektujemo kako tim bi trebalo da izgleda… Ubeđen sam da ako mi kažu drugačije da onda neću ni biti trener Crvene zvezde. Ne vidim nikakav problem u svemu ovome, nikakav lični, dodao je on.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

3 Komentara

  1. Vidi se kao iz aviona da ne govoriš istinu! Šta te boli istina?! Tim ti sastavlja finansijski mag dr Terzić koji o svemu odlučuje u Zvezdi, ostali su samo tapšači, odnosno ostali su samo fikusi i ikebane. Degenek (najbolji Zvezdin štoper) se drznuo da ne prihvati predlog dr Terzića i da ode u fudbalsku provinciju, u Singapur. To mu dr Terzić nije zaboravio i Degenek zato sada ispašta. Inače dr Terzić brutalno forsira sve afričke “kapitalce” jer od njih misli da bi mogao imati koristi, ako uspe nekome da ih utrapi. Međutim dzaba je krečio, ove fudbalske prevare niko živi iz sveta ne traži. Svi smo videli kako su igrali u N. Sadu i Almatiju! Užas! Katastrofa!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter