0
Domaći fudbal

FOTO: TSC

‘DA IGRU PODIGNEMO NA VIŠI NIVO’: TSC želi bodove na gosotvanju Metalcu!

Objavljeno: 23.07.21 u 19:00

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole u nedelju 25. jula od 18.55 sati gostuje ekipi Metalca iz Gornjeg Milanovca u 2. kolu Superlige.

Tim Mladena Krstajića na ovo gostovanje ide sa namerom da pobedom dodatno podigne samopouzdanje i formu za predstojeće izazove koji ih očekuju u ovoj sezoni.

Pomoćni trener Dušan Bajić je istakao da veoma ceni ekipu iz Gornjeg Milanovca jer imaju dobro uigran i ozbiljan tim koji igra autentičan fudbal.

– Metalac je organizovana i disciplinovana ekipa sa dobrim trenerom i utakmica neće biti laka. Naravno, verujem da ćemo uspeti da se pokažemo u dobrom svetlu i da ćemo nastaviti trend iz prošle utakmice. Planiramo da igru podignemo na još viši nivo u odnosu na prvo kolo i da kao ekipa nastavimo da rastemo u svakom smislu te reči. Daćemo sve od sebe je da se kući vratimo neporaženi, odnosno da osvojimo sva tri boda, rekao je Bajić.

FOTO: TSC

Kapiten Saša Tomanović je naglasio da TSC očekuje teška, fizički i taktički zahtevna utakmica.

– Odigrali smo dobru utakmicu protiv Novog Pazara i atmosfera u klubu odlična. Idemo na prvo gostovanje u novoj sezoni ekipi Metalca koja ima mlade, ali uigrane igrače koji već drugu godinu igraju zajedno. Znamo kvalitet protivnika i svesni smo da neće biti lako. Svakako, mi smo spremni za izazov, naporno smo radili, a imamo još dva treninga da se dodatno uigramo. U Gornji Milanovac idemo sa namerom da pobedimo, da zauzmemo mesto u gornjem delu tabele i da tako dobijemo podstrek da i u nastavku prvenstva nižemo pobede, kazao je Tomanović.

Utakmica se igra u nedelju, 25. jula od 18:55h u Gornjem Milanovcu. U prvom kolu Superlige TSC je na domaćem terenu savladao ekipu Novog Pazara rezultatom 2:0.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter