1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

SJAJAN START DOSKORAŠNJEG STANKOVIĆEVOG POMOĆNIKA: Tri gola u mreži Maribora, da li se Milojević uskoro vraća u Srbiju!?

Objavljeno: 22.07.21 u 23:37

Pokazali su kvalitet.

Fudbaleri Hamarbija, koje sa klupe predvodi doskorašnji pomoćni trener Zvezde Miloš Milojević, savladali su Maribor na startu kvalifikacija za Ligu konferencija. Rezultat je bio 3:1, revanš nas očekuje za 7 dana u Sloveniji, a postoje šanse da se Milojević brzo vrati u Beograd.

Naime, pobednik ovog susreta će se u trećem kolu sastati sa boljim iz duela ČukaričkiSumgait. Prvi meč na Banovom brdu završen je bez golova, ali je ekipa Čukaričkog pokazala kvalitet tako što je u potpunosti kontrolisala utakmicu.

head coach of Crvena Zvezda Dejan Stankovic and head coach of Partizan Savo Milosevic. Milos Milojevic assistant coach FK CrvenaZvezda.
Beograd, 28.02.2020.
Photo: Starsportphoto.com ©

Ekipu Hamarbija do pobede je predvodio Astrit Selmani, koji je postigao sva 3 gola u razmaku od samo 15 minuta. On je mrežu gostiju zatresao prvo u 55. minutu, zatim i u 64. ali i 5 minuta kasnije. Pogodak za Maribor dao je Nino Žugelj u 60. minutu. Milojević je švedski klub preuzeo pre nešto više od mesec dana, a ovom pobedom smo videli veliki napredak koji je ekipa ostvarila od njegovog dolaska.

0
0

1 Komentara

  1. Što se mene tiče, može odmah i danas da se vrati. Izgleda je on bio ta figura uspeha a ne Mister Deki kako ga zovu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter