1
Domaći fudbal

Ricardo Gomes celebrates after scoring a goal Fudbal-Super League Season 2021/2022 Proleter v Partizan Novi Sad, 17.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

RIKARDO NAPADA SLOVAKE: Evo za kojih 11 igrača se odlučio Aleksandar Stanojević! (SASTAVI)

Objavljeno: 22.07.21 u 20:14

Sve je spremno.

Fudbaleri Partizana će u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija ugostiti ekipu Dunajske Strede. Utakmica koja se igra u Humskoj počinje u 21 čas, a na njoj će prvi put nakon dosta vremena biti omogućeno prisustvo navijača.

Aleksandar Stanojević je u meču protiv Proletera očigledno našao dobitnu kombinaciju koja je u svakom trenutku opasna po gol protivnika, pa će na megdan Slovacima izaći u sledećem sastavu:

Stojković, Miljković, Vujačić, Saničanin, Urošević, Zdjelar, Jojić, Marković, Pantić, Jović, Rikardo.

Partizan – Dunajska Streda DAC UEFA UECL Europa Conference League 22.7.2021. FOTO: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Sa druge strane Dunajska Streda je tim koji u svojoj istoriji nije imao mnogo zapaženih rezultata. Ipak, ove godine ambicije su im nešto veće, pa su sklopili ekipu koja će se boriti za titulu šampiona Slovačke.

Jedlička, Kružlijak, Beskorovajnij, Bruneti, Vera, Šafer, Fabri, Balić Moumu, Divković, Taivo.

Kladionice daju prednost Partizanu, pa je kvota na pobedu domaćih 1.55. Oktagonbet na pobedu gostiju nudi kvotu 6, dok je za nerešen ishod ponuđena kvota 3.75.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter