1
Domaći fudbal

Navjaci delije sever supporters bakljada Super liga Superliga Srbije, Crvena Zvezda - Vojvodina 16.7.2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

POKRENUTI SU POSTUPCI PROTIV ZVEZDE I VOŽDOVCA: FSS je odlučan u nameri da zavede red u srpskom fudbalu!

Objavljeno: 22.07.21 u 22:47

Sada slede kazne.

Fudbalski savez Srbije je već nakon prvog kola domaće Superlige pokrenuo postupke protiv dva kluba. U pitanju su Crvena zvezda i Voždovac, koji će zbog ponašanja svojih navijača u mečevima sa Vojvodinom, odnosno Čukaričkim, snositi ozbiljne posledice.

Utakmica između Čukaričkog i Voždovca, otvorila je ovogodišnju sezonu u Superligi Srbije. Ovaj duel je pored sjajnog gola Nemanje Milojevića, nažalost obeležio i skandal koji su izazvali pojdini navijači Voždovca. Oni su rasistički vređali fudbalera Čukaričkog Normana Kembpela. Klub iz Zaplanjske se odmah ogradio od ovog ispada navijača, ali se i izvinio fudbaleru.

Norman Campbell i Justas Lasickas Cukaricki – Vozdovac, Super Liga Srbije, Superliga 16.7.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Pored ove utakmice, Savez je na radaru imao i meč u kome su snage odmerili Crvena zvezda i Vojvodina. Naime, zbog bakljade domaćih navijača na tom susretu, FSS će razmotriti visinu kazne za ekipu iz Ljutice Bogdana.

from left Strahinja Erakovic Veljko Nikolic Aleksandar Katai Lois Diony Milan Pavkov delije navijaci fans supporters zastave baklje flairs
Fudbal-Super League Season 2021/2022
Crvena Zvezda v Vojvodina
Beograd, 16.07.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
0
0

1 Komentara

  1. Iskreno vi iz uredništva ste malo pobrkali loncice.Zasto ne pišete o najvećoj bruki u Srpskom fudbalu.A to su navijači Partizana To nisu navijači,to su monstrumi i ulicari.Bruka ,bruka.Ono što su priredili je za logor.Ljudi koji nemaju nimalo dostojanstva,poštovanja prema bojama kluba.Sramota me što sam navijač Partizana.Zar nije bilo mučno gledati kako roditelji prebacuju decu preko ograde zbog huligana.Sramota.Ovaj klub treba ugasiti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter