0
Domaći fudbal

Fudbal-UEFA Conference League Season 2021/2022-FK Partizan v DAC Dunajska Streda (Slovakia) Novi Sad, 22.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

PARTIZAN USPEŠNO ZAPOČEO KVALIFIKACIJE ZA LIGU KONFERENCIJA: Moglo je biti više golova ali je pobeda najbitnija! (FOTO)(VIDEO)

Objavljeno: 22.07.21 u 23:11

Zaslužena pobeda crno-belih.

Fudbaleri Partizana su na startu kvalifikacija za Ligu konferencija savladali Dunajsku Stredu sa 1:0. Pobednički gol je postigao Lazar Marković u 19. minutu, a utisak je da su izabranici Aleksandra Stanojevića mogli i do ubedljivije pobede.

Partizan je krenuo dosta agresivno, već u drugom minutu su mogli da povedu. Danilo Pantić je šutirao, ali je golman gostiju bio na pravom mestu. Odmah nakon te šanse, crno-beli su imali niz novih, a nagrada za takvu igru, stigla je u 19. minutu kada je Lazar Marković sa nešto manje od 16 metara postigao pogodak.

Rikardo je u nastavku meča nastavio tamo gde je stao u Novom Sadu, kada su crno-beli savladali Proleter sa 4:0, ali nije uspeo da zatrese mrežu gostiju. U 30. minutu je uputio dobar udarac glavom, ali je lopta ipak završila pored gola. Ne treba zaboraviti ni pravog heroja gostiju Jedličku, koji je sjajnim odbranama sprečio crno-bele da dođu do više pogodaka.

U 61. minutu priliku je dobio i Natho, koji je 10 minuta kasnije uputio vrlo neugodan udarac ka golu Dunajske Strede, ali je Jedlička ponovo sjajno intervenisao. Navijači Partizana su se zabrinuli u 84. minutu kada je desni bek Partizana Aleksandar Miljković ostao da leži na travi nakon duela sa jednim gostujućim fudbalerom.

Revanš meč igra se za 7 dana u Slovačkoj, a pobednik će se, ako ne dođe do velikog iznenađenja, sastati sa ruskim Sočijem.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter