0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

NIJE LAKO IGRATI EVROPSKU UTAKMICU NAKON ZVEZDE: Đorđević zadovoljan posle pobede, sledi duel sa Partizanom!

Objavljeno: 22.07.21 u 22:25

Bitna pobeda za Novosađane.

Fudbaleri Vojvodine su u prvom meču kvalifikacija za Ligu konferencija savladali Panevežiš rezultatom 1:0. Pobednički gol postigao je Nemanja Čović, a nakon utakmice trener Slavoljub Đorđević je istakao da nakon duela sa Crvenom zvezdom, nije ni malo lako igrati ovakvu evropsku utakmicu.

Za početak želim da čestitam mojim igračima pobedi, jer nije lako odmah posle Crvene zvezde igrati ovakvu jednu evropsku utakmicu, u gostima, posle dugog putovanja. Panevežis je i danas pokazao da je nezgodan protivnik, tehnički potkovan koji voli da napada i što je još važnije, odmorniji je od nas i u sred sezone, u takmičarskom ritmu. Početak utakmice bio je težak, igrali smo pod pritiskom, ali su momci opet pokazali karakter, borili se i pobedili. Sada nas čeka novi dug put nazad, pa utakmica sa Partizanom, nastavićemo da radimo i da napredujemo iz meča u meč, ostalo je božija volja, počeo je Đorđević.

head coach Slavoljub Djordjevic
Fudbal-Super League Season 2021/2022
Crvena Zvezda v Vojvodina
Beograd, 16.07.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Revanš susret se igra na stadionu Karađorđe 29. jula, a Đorđević navodi da ga nije iznenadila ofanzivna igra Panevežisa. Za sam kraj, dao je do znanja da će Vojvodina nastaviti da igra kao tim. Naredni meč u Superligi Srbije, izabranici Slavoljuba Đorđevića igraće protiv Partizana 25. jula.

Mene nije iznenadila njihova ofanzivna igra, jer sam ih dobro analizirao i gledao nekoliko puta. Znali smo šta nas čeka, da ćemo morati mnogo da trčimo i da se borimo za svaku loptu. Imamo i manje igrača u rotaciji, to nisu izgovori, jednostavno je tako, ali Vojvodina će nastaviti da igra kao tim, jer kao što sam rekao od prvog dana to treba da bude naša najveća snaga, zaključio je Đorđević

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter