5
Domaći fudbal

Partizan - Dunajska Streda DAC UEFA UECL Europa Conference League 22.7.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

GROBARI JASNO I GLASNO PORUČUJU: Uprava napolje! (FOTO)(VIDEO)

Objavljeno: 22.07.21 u 21:24

Turbulentno je na tribinama.

Fudbaleri Partizana trenutno igraju prvi duel protiv Dunajske Strede, u okviru kvalifikacija za Ligu konferencija. Na samom startu meča, crno-beli su imali dve sjajne prilike, u drugom minutu su mogli i do gola, ali je rezultat ostao nepromenjen. Prednost domaćima je u 19. minutu doneo Lazar Marković.

Ipak, veliku pažnju pred početak ovog susreta, izazvali su Grobari. Iako je Partizan na otvaranju sezone lako savladao Proleter sa 4:0, navijači iz nekog razloga nisu zadovoljni radom uprave. Sa tribina se moglo čuti skandiranje „Uprava, napolje“, koje se funkcionerima crno-belih sigurno neće svideti.

0
0

5 Komentara

  1. Tako je ova Uprava zali Pare za pojacanja napolje Smrade Vazuro i mars Vucelo Nama treba Sa presednika Savo Milosevic,Dirktor Ivan Tomic,Sekretar Gordan Petric Stanojevic neka ostaje trener . U Kosarci cemo biti sampioni zbog Obradovica

    0
    0
    Odgovori
  2. Nije „iz nekog razloga“, nego zbog toga sto ne izlaze iz cmara gospo’n Predsednika.
    Drugim recima, rade u korist nasih protivnika, a na stetu Partizana.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter