0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

ARSENAL PREDSTAVIO NOVU ‘DESETKU’: Navijači očekivali bombu, a dobili klinca!

Objavljeno: 22.07.21 u 18:23

Pao je potpis u Londonu…

Broj desete na leđima u Arsenalu će ubuduće nositi Emil Smit Rou, koji je potpisao novi ugovor sa klubom do 2026. godine.

Ovaj 20-godišnjak je nasledio legendarni broj koji je do ne tako davno pripadao Mesutu Ozilu, koji je nakon osam turbulentnih godina napustio klub.

Ovakvim raspletom zadovoljan je bio i Mikel Arteta.

– Kao što smo mogli da vidimo prošle sezone, Emil je inteligentan igrač sa sjajnim karakteristikama. Njegova neverovatna vizija igre već ga je učinila ključnim igračem za nas. Njegova posvećenost i želja da napreduje takođe su impresivni. Siguran sam da će i navijači biti zadovoljni što je Emil ostao veran našem klubu, rekao je Arteta.

Mladi engleski fudbaler je prošle sezone odigrao 33 utakmice za Tobdžije u svim takmičenjima i postigao je četiri gola uz sedam asistencija. Aston Vila je želela da ga dovede za 30 miliona evram, ali je odbijena ta ponuda, a ovaj 20-godišnjak je u klubu od 2018. godine, ali je 2019. bio pozajmljen RB Lajpcigu, a godinu dana kasnije Hadersfildu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter