0
Domaći fudbal

Fudbal-UEFA Conference League Season 2021/2022-FK Partizan v DAC Dunajska Streda (Slovakia) Novi Sad, 22.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

AGRESIVNOST SE ISPLATILA, PARTIZAN VODI: Lazar Marković sjajno šutirao, Stanojević zadovoljan! (VIDEO)

Objavljeno: 22.07.21 u 21:41

Nagrada je stigla.

Partizan je u 19. minutu poveo protiv Dunajske Strede u utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Od samog starta meča su crno-beli bili agresivniji, mogli su da povedu već u 2. minutu, ali je golman gostiju tada bio na pravom mestu.

Strelac je bio Lazar Marković koji je sa nešto manje od 16 metara savladao Jedličku. Svoje zadovoljstvo nije krio ni trener Aleksandar Stanojević, koji je pred ovaj duel istakao da je Slovačka zemlja u fudbalskom usponu, kao i da Dunajska Streda podseća na reprezentaciju Mađarske.

To je zemlja u fudbalskom usponu i tim koji je sastavljen uglavnom od internacionalaca. Trener im je iz Mađarske i igraju u sistemu 3-5-2. Promenili su sistem tokom priprema, podsećaju na reprezentaciju Mađarske. Spremni smo i znamo odakle nam preti opasnost. Doveli su dva nova igrača koji se uklapaju u njihov sistem. Oprezni smo i verujemo u nas, rekao je Stanojević.

Ovaj meč je već sada obeležilo i skandiranje Grobara „Uprava, napolje“, koje se funkcionerima Partizana ni malo neće svideti. Iako su crno-beli u prom kolu domaćeg prvenstva slavili sa čak 4:0, navijači su ipak našli neki razlog za nezadovoljstvo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter