0
Evropske lige

FOTO: Instagram/Screenshot

ŽIVA FUDBALSKA LEGENDA U POSETI BEOGRADU: Popio rakiju, jeo ćevape i pršutu – a tetovaža jednog momka ga je oduševila! (VIDEO)

Objavljeno: 21.07.21 u 13:18

Proslavljeni italijanski fudbaler Alesandro del Pjero posetio je glavni grad Srbije.

On je u Beograd došao povodom organizacije fudbalskog kampa za decu čiji je ujedno i promoter, koji će se održati na stadionu Voždovca od 23. do 28. avgusta.

– Posebno sam srećan što zajedno pružamo podršku deci, imam troje dece i znam da su deca najvažnija. Ovaj kamp je dokaz da je timska igra najvažnija. Samo timski se dolazi do pobede i vrhunskih rezultata, što smo videli i sada kada je Italija osvojila titulu prvaka Evrope na Vembliju – rekao je Del Pjero.

Koji god strani državljanin da dođe u našu zemlju, neophodno je da proba srpske specijalitete, a to je učinio i legendarni Italijan koji se na svom Instagram profilu pohvalio da je je probao ćevape i pršutu.

FOTO: Instagram/Screenshot

Srpski reprezentativac Dušan Vlahović već nekoliko godina uspešno nosi dres Fiorentine, a nekadašnji kapiten Juventusa je na njegov način uputio niz komplimenata.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić izrazio je veliko zadovoljstvo što je veliko ime svetskog sporta poput Del Pjera u Beogradu.

– Imamo priliku da učimo i družimo se sa jednim od najboljih u istoriji, kao i da decu u Srbiji uče neki od najboljih stručnjaka. Da se druže, steknu nove veštine, sve u duhu fer-pleja – rekao je Udovičić.

Legendarni Italijan je iskoristio priliku da obiđe Hram Svetog Save.

Del Pjero je upozano jednog momka, koji je njegov veliki fan. Ovaj momak toliko obožava italijanskog fudbalera, da je njegov lik istetovirao na nozi. On je zamolio Alesandra da se potpiše ispod njegovog lika, a nema sumnje da će taj potpis uskoro istetovirati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter