0
Fudbal

Slavoljub Djordjevic Super liga Superliga Srbije, Crvena Zvezda - Vojvodina 16.7.2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

TRENER VOJVODINE OPREZAN PRED PRVI MEČ U EVROPI: „Očekuje nas neugodno gostovanje, kao i revanš na našem stadionu“!

Objavljeno: 21.07.21 u 16:25

Slavoljub Đorđević govorio o protivniku Vojvodine.

Fudbaleri Vojvodine igraju protiv Panevežisa u drugog kolu kvalfikicacija za Ligu konferencija. Trener novosadskog kluba Slavoljub Đorđević očekuje težak dvomeč sa klubom iz Litvanije.

Prvi meč Vojvodina gostuje, a meč je na programu sutra od 17:30.

– Panevežis je jedna jako dobra ekipa, bez obzira na to što nije atraktivna, to je ekipa sastavljena isključivo od stranaca. Imaju sedam Brazilaca, dva Grka, Kolumbijca, Holanđanina. To je jedna legija stranaca, koja je dobra sa loptom i koja ume da igra fudbal. Panevežis je mlad klub, ali pravi ozbiljne rezultate. Očekuje nas neugodno gostovanje, kao i revanš na našem stadionu. Ali, dobro smo se spremili i ja sam pozitivan pred dvomeč sa njima – rekao je Ðorđević za klupski sajt.

head coach Slavoljub Djordjevic
Fudbal-Super League Season 2021/2022
Crvena Zvezda v Vojvodina
Beograd, 16.07.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

On je istakao da je sada još manje važno gde se igra prva utakmica, nakon što je UEFA ukinula pravilo gola u gostima.

– Nikad nisam obraćao pažnju gde se igra prva utakmica, mada je možda sa psihološke strane bolje kada se druga igra kod kuće. Meni je lično svejedno kada je dvomeč u pitanju, božja volja, mi smo spremni na sve – zaključio je Ðordević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter