0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

SUPERLIGA SE NASTAVLJA: Zmajevi dočekuju Proleter!

Objavljeno: 21.07.21 u 11:12

Ljubitelje fudbala očekuje zanimljiv duel na ‘Krovu’!

-Vreme je za premijeru kod kuće, na stadionu Zmajeva!

U uvodnom danu drugog kola Linglong Superlige Srbije, ekipa Voždovca dočekuje novosadski Proleter u večernjem terminu sa početkom u 20 časova.

Ovo je prva u nizu prilika da Zmajevi materijalizuju hrabru igru iz prvog kola, kada usled niza nesrećnih okolnosti nisu uspeli da sačuvaju prednost ostvarenu maestralnim pogotkom Nemanje Milojevića o kom se i dalje priča.

Takvog stava je i jedan od isključenih aktera utakmice sa Čukaričkim, šef stručnog štaba, gospodin Predrag Rogan.

-Za sve nas u stručnom štabu momci su pobedili iako smo ostali uskraćeni za bodove na Banovom brdu. Žao mi je što ekipa nije nagrađena za uloženi trud, iako smo na megdan ekipi Čukaričkog otišli sa ambicijom da napravimo pozitivan rezultat. Prvenstvo je dugo i mnogo bodova je u opticaju još pred nama – istakao je šef stručnog štaba.

Gostujuća ekipa takođe ima veliki motiv da popravi uvodni utisak posle ubedljivog poraza od Partizana rezultatom 4:0.

-Ne zavarava nas taj rezultat, znamo da je Proleter veoma kvalitetna ekipa. Suprostavićemo se hrabro, mudro i sa puno energije – jasan je Predrag Rogan.

Od uvođenja VAR sistema u domaće prvenstvo, navijači koji nisu u mogućnosti da prate utakmicu uživo, imaju tu privilegiju da se svaki duel direktno prenosi na TV Arena sport 1.

Ulaznice za utakmicu između Voždovca i Proletera moguće je kupiti u petak, 23. jula, od 10 časova, na info pultu u prizmelju tržnog centra ”Stadion”, po ceni od 200 dinara – piše na sajtu kluba sa ‘Krova’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter