5
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

STANKOVIĆ JASAN: U Beogradu na pobedu! (VIDEO)

Objavljeno: 21.07.21 u 19:01

Stanković veruje u svoj tim!

Crvena zvezda je doživela poraz od Kairata rezultatom 2:1 u okviru prvog meča drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a mišljenje o utakmici je izneo Dejan Stanković.

‘Znali smo da će biti tvrdo i teško, ali ići ćemo na pobedu u Beogradu. Dosta se direktno i gralo i ono o čemu smo pričali – prekidi, jer smo na taj način praktično primili dva gola. Dosta je konfuzije i stegnutosti bilo u prvom poluvremenu, ali drugi deo igre je bio dosta bolji i konkretniji, međutim, sitnice prave razliku. Moramo biti bolji u revanšu, gotovo je prvo poluvreme, znamo šta nam je činiti. Znali smo da neće biti lako. Idemo dalje.’ – rekao je Stanković.

Potom je dodao:

‘Dosta će nam pomoći iskustvo iz ovog meča. Znamo na koji način igraju i od koga preti opasnost. Videli ste i sami da imaju dosta snage i iskustva u napadu. Neke bezopasne lopte su se pretvarale u kontru i polukontru. Moramo da budemo bolji, da bolje stojimo na terenu i branimo prekide. Malo strpljenja u konstrukciji i naravno ne možemo biti zadovoljni ovim prvim poluvremenom kada je poraz u pitanju, ali verujem u ove momke i u domaći teren.’ – jasan je bio trener crveno-belih.

0
0

5 Komentara

  1. DA STANKOVICU…ALI DA LI CEVAM TA POBEDA ZNAČITI DALJE TAKMICENJE,, KAKO STE STARTOVALI LOŠE VAM SE PIŠE, NISTE VI EKIPA ZA DALJE,, ŠTA LI SE TODESAVA KOD VAS,, ZNAO SAM DA ĆE SVEMU DOĆI KRAJ,, STVARNO MORATE NEŠTO MENJATI KOD VAS A SMATRAM DA JE TERZA GLAVNI KAMEN SPOTICANJA, VIDECEMO TO USKORO….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter