0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

JOVIĆ BLIZU ODLASKA IZ REALA: Čovek koji mu je preporodio karijeru ga ponovo zove, on bi mogao sve da prelomi!

Objavljeno: 21.07.21 u 20:45

Srpski reprezentaivac uskoro bi mogao da napusti Madrid…

Real nema ništa protiv da Luka Jović ode iz kluba, ali samo u slučaju da u klub stigne dobra ponuda, pa tako španski mediji navode da 23-godišnjeg napadača želi da angažuje Monako.

Ovaj klub s klupe predvodi Niko Kovač, čovek koji je dobro upoznat sa kvalitetima nekadašnjeg Zvezdinog đaka, jer je sa njim sarađivao već, pošto je u sezoni 2017/18. u Ajntrahtu dao šansu Luki, a ovaj mu je vratio sa osam golova, te bio jedan od važnijih igrača u ekipi iz Frankfurta koja je tada stigla do Kupa Nemačke.

– On je trener koji je promenio moju karijeru. Čovek koji mi je pokazao pravi put. Srećan sam što sam sarađivao s njim, rekao je Jović svojevremeno.

FOTO: Screenshot

Ipak, putevi su im se ubrzo razišli, Kovač je otišao u Bajern Minhen, dok je Jović, nakon još jedne uspešne sezone, napravio transfer karijere i prešao u Realu za 60.000.000 evra. Ipak, on se u Madridu nije snašao, a do sada je postigao samo dva gola. Jović u Realu ima visoka primanja i to je jedan od glavnih razloga zašto žele da ga se reše. On godišnje zarađuje pet miliona evra, a ima ugovor do 2025. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter