7
Domaći fudbal

Kaitar - Crvena Zvezda foto: STARSPORT

BLEDA PARTIJA CRVENE ZVEZDE: Kairat stiže u Beograd sa prednošću! (FOTO)

Objavljeno: 21.07.21 u 18:08

Zvezda poražena nakon slabe partije u Almatiju.

Crveno beli su poraženi u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona od Kairata rezultatom 2:1. Zvezda je imala priliku da preokrene rezultat nakon dobre igre u drugom poluvremenu, ali je presudila neorganizovanost u defanzivnoj liniji.

Kairat sada dolazi sa prednošću u Beograd, te će timu Dejana Stankovića biti znatno teže da se plasiraju u narednu rundu. Odlučujići pogodak za tim iz Almatija postigao je bivši štoper Partizana Maki Banjak.

Zvezda je delovala prilično bezidejno u prvom poluvremenu.

Kao da je ležerno ušla u meč, što je moglo da rezultatira već u drugom minutu kada je Kamo Hovhasijan prošao celu odbranu Zvezde po sredini i izašao pred Milana Borjana, a ovaj mu skinuo zicer.

Zvezdi ni to nije bila dovoljna opomena, te su imali dosta problema sa visokim presingom Kazahstanaca. To je koštalo crvene bele prvog gola, kada su u odbrani zaspali Mirko Ivanić i Radovan Pankov, a Kante kaznio njihovu nesigurnost i doneo prednost svojoj ekipi.

Gol koji su primili nije motivisao Zvezdu da zaigra bolje i delovalo je kao da čekaju da se prvo poluvreme završi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

U drugom poluvremenu tim crveno belih je počeo da igra znatno bolje, ređale su se šanse za Zvezdu, ali realizacija nije bila na niovu.

Ipak, Zvezda dolazi do izjednačenja nakon loše rekacije desnog beka Mikanovića koji šalje loptu u svoju mrežu i donosi izjednačenje.

Odjednom se momentum promenio, Zvezda je preuzela kontrolu, rezervista Gelor Kanga je udapeo strelu koja je zamalo donela preoket, a onda – šok. Banjak je uhvatio volej u prvom meču za novi tim i doneo trijumf Kairatu, koji će puno značiti.

Posebno što se od ove sezone ne računa pravilo u gostima. Zvezda će morati mnogo bolje u revanšu ako misli da prođe dalje, a znatno, znatno, znatno bolje ako uopšte pomisli na Ligu šampiona.

Iako je i dalje favorit u ovom meču, moraće na stadionu „Rajko Mitić“ dobrom da se pomuči…

 

 

0
0

7 Komentara

  1. Sačekao si posle četiri godine, da izviriš iz rupe, pokažeš svoje „zmijsko telo“ i defektni mozak. Sačekaj malo, ne žuri toliko, kolo sreće se ipak okreće . Mrš u rupu i ne pojavljuj se,još četiri godine!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Nadam se da ce se već jednom ljudi u zvezdi dozvati pameti i pod hitno odstraniti iz tima falka , Bena , bakajoka sanoga kangu i tako te slične a Jos hitnije i bitnije dovesti bekove i levog i desnog za poe tak ali pod hitno

    0
    0
    Odgovori
    • Stvarno lupas! Očito je da Katai i Ivanić nisu ni blizu formi i da za ovakav nacin igre Zvezda nema adekvatnog centarfora. Osim toga pogresno je da Kanga i Falkao ne igraju od početka.Biče bolje !

      0
      0
      Odgovori
  3. Od ovih autsajdera iz Afrike, ne mogu igrati naši igrači! Naši igrači su im rezerve! Sve je naopako koncipirano i naopako se vraća! Ovo je potpuni krah pogubne Zvezdine kadrovske politike o dovođenju afričkih “kapitalaca”, toliko oskudnog znanja da ono prelazi u fudbalsku anoreksiju! Šta su pokazali tzv. motoričko funkcionalni testovi igrača Zvezde, pre početka priprema u Austriji?! Pa, pokazali su pravu istinu, da oni ničemu ne služe Stankoviću, jer da su mu služili, danas ne bi igrali spori i neborbeni Sanogo. Kanga, Ben. Bakajoko je zalutao na fudbalski teren!

    0
    0
    Odgovori
  4. Katastrofa od ekipe, nesposobni da daju gol, domaćin im pomogao golom, koji nadam se neće im pomoći za prolaz, neka je Zvezdi svaka sledeća utakmica ovakva i kao ina sa Vojvodinom, za njih najbolji lek katanac na vrata a od stadiona plastenik za šargarepe napraviti. Pozdravčić.

    0
    0
    Odgovori
    • Tim nema kolektivnu igru I timski presing na zadnju liniju protivnika. Katai I Ivanic udavise loptu, a zadnji red ne moze da iznese loptu kad je pod pritiskom. Umesto da dovedemo bekove mi dovodimo Krsticica na mesto gde vec imamo 7 igraca I naravno mora da igra jer je neko zalego iza njega. Bakajoko nebi mogao nigde da Bude fudbaler osim kod Stankovica. Najtragicnije je sto je sada preko noci Partizan toliko bolji da ce se prosetati kroz prvenstvo.

      0
      0
      Odgovori
    • Sačekao si posle četiri godine, da izviriš iz rupe, pokažeš svoje „zmijsko telo“ i defektni mozak. Sačekaj malo, ne žuri toliko, kolo sreće se ipak okreće . Mrš u rupu i ne pojavljuj se,još četiri godine!!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter