0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

ZAVRŠNE PRIPREME PRED EVROPU: U Humskoj svi testirani na koronu, a raspoloženje na treningu nikada nije bilo bolje! (FOTO)

Objavljeno: 20.07.21 u 13:03

Još malo je ostalo do evropske premijere ove sezone.

‘Sitno’ brojimo do početka prve utakmice drugog kola Lige konferencija koja se igra na stadionu Partizana, u četvrtak 22. jula.

Shodno svim regulativama i propisima u vezi sa samom utakmicom, kao i sprečavanjem širenja pandemije kovid-19, stručni štab i prvotimci Partizana, kao i zaposleni u klubu koji će se naći u restriktivnoj zoni, testirani su na korona virus PCR testom.

FOTO: FK Partizan

Takođe, radi se i na obeležavanju sedišta na stadionu, odnosno obaveznom razmaku između gledalaca, što je takođe sastavni deo Covid-19 regulative. Igrači Partizana odradili su prepodnevni trening na stadionu, kako bi se što bolje spremili za predstojeću utakmicu.

Podsetimo, Partizanov rival je dva dana uoči megdana s crno-belima doveo veliko pojačanje, u pitanju je Andrejs Ciganiks, koji u ovaj klub stiže kao slobodan igrač, a više o tome pročitajte OVDE.

Ukoliko ‘parni valjak’ savlada Dunajsku Stredu, u trećem kolu crno-beli će igrati protiv boljeg iz duela Soči-Kesla.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter