1
Fudbal

Foto: Crvena zvezda

RIČMOND BOAĆI POTPISAO ZA TIM IZ IZRAELA: Važe za jedan od najkontraverznijih klubova na svetu!

Objavljeno: 20.07.21 u 23:02

Bivši napadač Zvezde se preselio u Izrael

Ričmond Boaći potpisao je za Beitar iz Izraela,potvrdio je klub. On stiže iz Gornjika gde se nije proslavio,klub ga nije video u planovima za narednu sezonu, te je morao da napusti Poljsku.

Beitar je jedan od najkontraverznijih klubova na svetu jer za njih nikada nije zaigrao ni jedan fudbaler arapskog porekla.

Navijači Beitara su poznati kao desno orjentisani i pravili su veliki broj rasističkih skandala. Išli su do ekstrema, pravili užasne ispade po kojim su postali poznati. Inače, ironija cele priče jeste činjenica da je u klub ušao je šeik Hamad bin Kalifa Al Najhan, član kraljevske porodice iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, koji je svog sina postavio za člana UO i obećao da će uložiti 100.000.000 evra u klub.

Boaći je sa klubom potpisao ugovor na godinu dana, a od njega se očekuje da bude predvodnik u napadu.

0
0

1 Komentara

  1. Budimo realni, taj Boaći nema blage veze sa savremenim fudbalom! Dokaz: četiri godine rezerva u pet klubova u Italiji, 7 meseci rezerva u Kini, 8 meseci rezerva u Poljskoj (bez pogotka u 24 utakmice). Malo li je?! Da li treba još neki dokaz?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter