0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: U fokusu kvalifikacije za Ligu šampiona!

Objavljeno: 20.07.21 u 11:00

Kvalifikacije za Ligu šampiona su u fokusu, a s obzirom da je druga faza već imamo ozbiljnije timove. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo -pristojnu kvotu.

18.00 Lincoln Red Imps – CFR Cluj

Rumuni su apsolutni favoriti protiv neprofesionalne ekipe iz Gibraltara. Iako se Kluž jedva provukao protiv Borca iz Banja Luke ne očekujemo još jedan takav kiks. Ovo bi trebao da im bude lakši protivnik. Rešavaju sve još u prvoj utakmici.

Predlog: 2-2&2+ (1,93)

20.00 D. Zagreb – Omonia

I pored toga što su izgubili na startu HNL-a Modri su favoriti i bila bi prava senzacija da ne dobiju ovu utakmicu na Maksimiru. Očekujemo malo golova pa smo spojili sve za veću kvotu.

Predlog: 1&0-3 (1,95)

20.00 Ferencvaros – Zalgiris

Iako su Mađari apsolutni favoriti kvota je toliko mala da smo odigrali golove. Ferencvaroš je u poslednjih 5 čak 4 došao u 3+, a gosti poslednje 4 od 6 dolaze ovaj tip. Ako neka od utakmica kvalifikacija za LŠ ima potencijal da uđe u 3+ to je ova.

Predlog: UG3+ (1,79)

20.45 Celtic – Midtjylland

Domaći teren donosi prednost Škotima koju možda po kvalitetu ne bi dobili. Uz to Danci su očajno krenuli u sezonu jer su u ligi izgubili od Odensea na svom terenu. Videćemo šta će novi Australijanski menadžer doneti Seltiku, ali ovo je prepreka koju bi mogli premostiti.

Predlog: 1(1,97)

UKUPNA KVOTA 13,27 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 0462295

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter